Ισραηλινά ΜΜΕ: Τριμερής Συνάντηση Ισραήλ-Ελλάδας-Κύπρου

Prime Minister Naftali Bennett at the COP26 climate conference in Glasgow, Scotland, on November 2, 2021. (Oli Scarff/AFP)

Prime Minister Naftali Bennett at the COP26 climate conference in Glasgow, Scotland, on November 2, 2021. (Oli Scarff/AFP)during the COP26 UN Climate Change Conference in Glasgow, Scotland on November 2, 2021. - World leaders meeting at the COP26 climate summit in Glasgow will issue a multibillion-dollar pledge to end deforestation by 2030 but that date is too distant for campaigners who want action sooner to save the planet's lungs. (Photo by Oli SCARFF / AFP)

Σύμφωνα με Ισραηλινά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, είχε προγραμματιστεί συνάντηση εντός Νοεμβρίου για τριμερή συνάντηση μεταξύ των Πρωθυπουργών του Ισραήλ, της Ελλάδας και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι πληροφορίες των Ισραηλινών ΜΜΕ αναφέρουν πως η συνάντηση έχει καθυστερήσει και δεν έχει οριστεί ημερομηνία συνάντησης καθώς δεν είναι σίγουρο ποια χώρα θα φιλοξενήσει την συνάντηση των τριών ηγετών.

Από όσα είναι γνωστά, στο επίκεντρο της συνάντησης θα βρίσκονταν περιφερειακά και οικονομικά ζητήματα όπως και θέματα ασφάλειας.

Είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο, να αναφερθεί πως η Κύπρος, το Ισραήλ και η Ελλάδα είναι περιφερειακοί σύμμαχοι με πολύ καλές διπλωματικές σχέσεις και συνεργάζονται σε διάφορους τομείς όπως την οικονομία, την ασφάλεια και την ενέργεια.

Αναμένουμε πληροφορίες για το πότε και αν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση.

Μείνετε συντονισμένοι στο https://cyprusdefense.gr/ για όλα τα θέματα που αφορούν την Εξωτερική Πολιτική, την Άμυνα, τον Στρατό και τα κατεχόμενα.

Η Είδηση μεταφέρεται με κάθε επιφύλαξη.
Εικόνα: (Oli Scarff/AFP)
Πηγή: https://www.i24news.tv/

Exit mobile version